Afspraken

Om een afspraak te maken, bel 0653-182638

Naïsah

JEROEN!: Ik vind je de meest holistische heler die ik ken en ik me kan voorstellen, die zoveel dimensies met elkaar verbindt en ze meetbaar maakt, met kennis en leren als passie en intuïtie als kompas. Ik heb nog nooit echt hulp gekregen, fysiek noch emotioneel, altijd maar zelf gestreden en veel uitgevonden, maar er is en blijft natuurlijk een onbewust terrein dat eindelijk licht en verlichting mag ontvangen. Daar ben ik vrolijk over en dankbaar voor. Wat je ook bijzonder maakt is dat je niet in de rol van therapeut zit, maar gewoon mede-mens bent en een gevoel van gelijkwaardigheid, warmte en vertrouwen geeft en de dingen luchtig houdt. Anders zou ik waarschijnlijk wel weer hard wegvliegen, daar ben ik eigen-wijs genoeg voor. 1000x dank! To be continued...

Anneke

Naar Jeroen gaan was een goede zet, zat niet zo lekker in mijn vel en tobde met onregelmatige menstruaties waardoor ik ook een behoorlijk ijzertekort kreeg.

Door een bloedanalyse te doen kwam toch wel naar voren waarom ik me niet zo lekker voelde
(dacht nog wel dat ik zo gezond leefde)
ik had sowieso een tekort aan magnesium, Jeroen weet de tekorten die je lichaam heeft op te sporen en deze weer aan te vullen met natuurlijke producten en supplementen zodat je lichaam weer in balans komt.

Ik ging mij steeds beter en fitter voelen, mijn menstruaties zijn normaal en rustig geworden, ben wat kilo's kwijt en voel me goed !

ik heb aan den lijve zelf gevoeld wat gezond voedsel, veel groente en fruit en schoon drinkwater met je kan doen
ik heb een slowjuicer aangeschaft waar je de heerlijkste sappen mee kunt maken,

Water destilleerapparaat aangeschaft, deze kan je bij Jeroen kopen voor schoon drinkwater,
ben zo blij dat ik bij hem ben geweest . Kan Jeroen niet genoeg bedanken voor zijn info!

Lisette

Gisteren bij Jeroen geweest was erg verhelderend, weet nu wat ik zou moeten laten staan om mijn lijf weer een boost te geven en gezond te worden. Bloeddruk gemeten die is wat laag zei Jeroen, ik ondervind er geen hinder van. Verder zijn er duidelijke dingen uit mijn bloed gekomen waar ik aan kan gaan werken. Kortom ik heb een uitdaging om aan te werken.

Vanessa

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van ontstekingen op mijn huid. Tien jaar geleden ben ik een zoektocht begonnen naar de oorzaak, in plaats van het symptoom weghalen door medicatie. Veel heb ik geprobeerd en heel veel heb ik geleerd van die zoektocht, maar de bron had ik nog niet gevonden.

Laatst ben ik bij Jeroen geweest en, naar aanleiding van de uitkomst van het levend bloedonderzoek, heb ik veranderingen in mijn leefwijze aangebracht. Daarbij heb ik hele mooie producten bij hem gekocht om het helingsproces te ondersteunen.

Ik ben 2 1/2 week pas bezig en het effect is nu al zo merkbaar! Op advies van Jeroen ben ik vandaag begonnen met een sapkuur en daarna ga ik mijn lever reinigen. Het voelt heel goed en ik geloof dat ik eindelijk de bron heb gevonden!

Helene

Ik had dikwijls een migraine aanval: iets waar ik al jaren last van had. In het verleden was de enige manier om te voorkomen dat ik drie lagen in het donker lag en moest spugen, een zware imigran pil nemen.
Ik ben nu al drie keer als ik een aanval voelde aankomen door beginnende hoofdpijn en misselijkheid, bij jeroen (Energise-me) in de Multi Wave komen zitten. Hij heeft mijn nek behandeld en mijn hoofd, vlak naast de meest drukkende plekken waar de hoofdpijn voelbaar was.
Ik had het gevoel alsof de drukkende pijn opentrok en er ruimte kwam.
Daarna heeft Jeroen mij nog een verlichtende voetreflexbehandeling gegeven met de argonlamp.
Al direct na de behandeling voelde ik mij een stuk opgeknapt. Op advies van Jeroen heb ik thuis thee gemaakt van verse gember, met een beetje honing en ben daarna gaan slapen.
Mijn migraine is wonderlijk genoeg alle drie de keren weggetrokken!
De hier voorgestelde dieetwijzigingen hebben uiteindelijk ook de herhaling van migraine weten te voorkomen, tot nu toe heb ik geen nieuwe aanval gehad.
Ik was al meer dan 15 jaar migraine-patient en heb van alles geprobeerd om de maandelijkse aanvallen tegen te gaan.
Ik ben zeer dan ook zeer enthousiast over de behandelingen met de Multi Wave, zoals Jeroen die geeft. Het is een wonder dat ik deze manier heb gevonden om de migraine te keren. En gelukkig zonder die zware imigran pillen met hun kwalijke bijwerkingen !!!
Heel veel dank,

Helene

Michael Valeton

Beste Jeroen,
Toen ik voor het eerst bij je kwam was ik nogal gereserveerd over de methode die je met me besprak. Er bestaan zoveel beunhazen dat je voorzichtig bent voordat je ergens instapt. In mijn geval had ik niet veel keus want de artsen zeiden dat wanneer de kanker verdere uitzaaiingen zou krijgen ik niet meer hoefde terug te komen naar hun spreekuur.
Wekelijks ben ik naar je toe gekomen en iedere keer weer tussen je koperen wondermachine en iedere keer weer kwam je aan met nieuwe adviezen.
Zeker ook de gezondere manier van eten draagt bij aan het feit dat ik veel meer energie heb.

Deze week werd ik weer eens gecontroleerd in het ziekenhuis. Met spanning wachtte ik op de uitslag.
Jeroen, ik ben schoon!!
Over een jaar mag ik weer eens ter controle terug maar dat is peanuts. Sinds zes jaar hoorde ik voor het eerst dat ik niet herhaaldelijk ter controle naar het ziekenhuis hoef.
Jouw inspanning en doorzetten heeft me geholpen. Je begrijpt dat mijn oorspronkelijke reserve veranderd is in respect en bewondering. Ik blijf met regelmaat bij je komen om het "bij te houden", maar de echte spanning is er vanaf.
Hartelijk dank,

Michael

Umtul Kiekens

Heel lang heb ik te maken gehad met het vermoeidheidssyndroom. Veel behandelingen heb ik ondergaan, sommigen hielpen een tijdje en voelde ik me beter, maar altijd kwamen de klachten terug. Uiteindelijk kreeg in diabetes, en de daavoor bestemde medicijnen, maar voelde me toch steeds vermoeider worden. Op het laatst kon ik nog geen 20 minuten wandelen met de honden, hetgeen ik juist zo heel graag doe!

Op een gegeven moment kom je op een punt waarbij je denkt: zo wil ik het niet langer, ik wil gewoon lekker energievol leven en van alles doen wat het leven waardevol maakt.
Nog geen twee weken na het begin van de detox voelde ik een hernieuwde energie stromen en na meting van mijn bloedsuiker kon ik de diabetespillen al gaan afbouwen. Binnen een maand was ik van de medicatie af en dat niet alleen: ik kon de wereld weer aan en de toekomst omarmen! Ik ben zo heel erg dankbaar voor de behandeling die energize-me heeft gegeven.

Veronique

lieve mooie Jeroen,

Je bent aan het doen waar je goed in bent! Ik weet zeker dat de mensen die bij je gaan komen blij gaan zijn dat ze jou ontmoet hebben. (Mooie website!)

liefs Veronique

lien Pronk

Mijn ervaringen zijn super bij de praktijk: Energise-me!

Ik ben ex-kankerpatient ( Non-hodskin )
Eerst heb ik de 8 losse chemo's gehad, toen een hele zware chemo, en daarna de stamceltransplantatie.
Na de 8 chemokuren, leerde ik Jeroen kennen, ben toen bijna dagelijks aan de MWO geweest, voelde hierdoor dat ik veel meer energie kreeg.
Toen heb ik de zware chemo gehad, en de stamceltransplantatie, mijn weerstand was O, was doodmoe!
Ben toen na dit bijna doodmakende trajekt, weer snel naar Energise- me gegaan, zo vaak als het kon!
Voelde al snel dat de MWO, me weer meer energie gaf!
Nu ruim 2 maanden later, ik fiets weer, kan weer een dik uur met mijn honden wandelen.
Kortom, een geweldig apparaat die MWO!!!!!!!!